Werkwijze

werkwijze1.jpeg

It's nice to meet you.


Om volledig aan uw interieurdromen te voldoen, wordt er een vrijblijvend eerste gesprek gepland. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis zodat we de ruimtes kunnen beoordelen en er een opmeting kan plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt er naar uw verhaal geluisterd en de eerste ideeën worden uitgewisseld.

We design it for you.


Na het eerste gesprek kunnen we aan de slag. Uw dromen en wensen worden voorgesteld met een gezellig mood-board, sfeervolle plannen en realistische 3D visualisaties. Het ontwerp wordt samen met u gefinetuned zodat dit volledig bij uw persoonlijkheid aansluit. Aansluitend wordt er een raming opgemaakt zodat budget en ontwerp op elkaar afgestemd worden.

2.jpg
4.jpg

We build it for you.


Bij ons kunt u niet enkel terecht voor een ontwerp, maar ook voor de verdere stappen die nodig zijn om uw interieurdromen te verwezelijken. Wij spreken ons netwerk van aannemers aan, alsook die van de klant, prijsoffertes worden aangevraagd en er wordt een planning opgemaakt. Ook tijdens de werken zien wij erop toe dat alles correct en volgens afspraak verloopt.

We finish it up for you.


Op het einde van de renovatiewerken worden de laatste puntjes op de i gezet zodat u zorgeloos van uw woning kunt genieten.

6.jpg

© 2024 Bloco - Website door Hugarro | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Social media